Jumli taalnaam

Taal Naam: Jumli
ISO Taalcode: jml
GRN Taal Nommer: 19078
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Jumli

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story (in नेपाली [Jumleli])

(Download  MP3 in Jumli) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Raammo Khabar [Goeie Nuus] (in नेपाली [Jumleli])

(Download  MP3 in Jumli) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Sabbaile Bujhnu Parnyaa Saacho Kudaa [Everyone Should Know The Truth] (in नेपाली [Jumleli])

(Download  MP3 in Jumli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu (in नेपाली [Jumleli])

(Download  MP3 in Jumli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes NEPALI: Kathmandu.

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Karnali - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Karnali - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Jumli

Jumeli
Jumla
Jumleli
Karnali
Khas Nepali
Sijali
Singja

Waar Jumli wordt gesproken

Nepal

Dialecten verwant aan Jumli

  • Jumli (ISO Language)

People Groups who speak Jumli

Khas;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.