Jumleli taalnaam

Taal Naam: Jumleli
ISO Taalnaam: Jumli [jml]
GRN Taal Nommer: 4160
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 04160

Voorbeeld van Jumleli

Jumli Jumleli - Jesus Can Heal Your Soul.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Jumleli

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story

(Download  MP3 in Jumleli) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Raammo Khabar [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Jumleli) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Sabbaile Bujhnu Parnyaa Saacho Kudaa [Everyone Should Know The Truth]

(Download  MP3 in Jumleli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe w/ NEPALI: Kathmandu

(Download  MP3 in Jumleli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes NEPALI: Kathmandu.

Download Jumleli

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Karnali - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Karnali - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Jumleli

Central Nepali
Jumla
Jumleli: Sijali
Jumleli: Sinja
Jumli
Khas Kura
Nepali: Jumleli
Sijali
Singja
Sinjali
नेपाली

Waar Jumleli wordt gesproken

Bhutan
India
Nepal

Dialecten verwant aan Jumleli

  • Jumli (ISO Language)
    • Jumleli (Dialect)

People Groups who speak Jumleli

Khas;

Informatie over Jumleli

Ander Inligting: Understand NEPALI

Bevolking: 900

Geletterdheid: 15

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.