Stieng, Bulo taalnaam

Taal Naam: Stieng, Bulo
ISO Taalcode: sti
GRN Taal Nommer: 766
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Stieng, Bulo

Stieng Bulo - Lost Sheep.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Stieng, Bulo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Stieng, Bulo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Stieng, Bulo

Audio/Video van andere bronnen

Good News - Sơtiêng - (Let Them Hear)

Andere namen voor Stieng, Bulo

Bulo
Bulo Stieng
Kajiang
Northern Stieng
Rangah
S'dieng
Stieng
Stieng: Bu Lo
Stieng, Bulo: Bulo
Upper Stieng
Xa-Dieng
Xtieng

Waar Stieng, Bulo wordt gesproken

Cambodia
Vietnam

Talen gerelateerd aan Stieng, Bulo

People Groups who speak Stieng, Bulo

Stieng, Bulo;

Informatie over Stieng, Bulo

Ander Inligting: Understand Camb., Vietnamese; A more degraded tribe.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.