Naga, Ao taalnaam

Taal Naam: Naga, Ao
ISO Taalcode: njo
GRN Taal Nommer: 157
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Naga, Ao

Naga Ao - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Naga, Ao

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Naga, Ao) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Naga, Ao

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Ao - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Naga Ao - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Naga, Ao

Ao
Ao Naga (ISO Taalnaam)
Aorr
Cholimi
Hatigoria
Nowgong
Paimi
Uri
आओ नागा

Waar Naga, Ao wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Naga, Ao

People Groups who speak Naga, Ao

Ao;

Informatie over Naga, Ao

Ander Inligting: Understand Assamese; Nagamese and Hindi are used for inter-group communication.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.