Teheit Group taalnaam

Taal Naam: Teheit Group
ISO Taalnaam: Tehit [kps]
GRN Taal Nommer: 1720
Language Scope: Group of Dialects
Language State: Verified
ROD dialectcode: 01720

Voorbeeld van Teheit Group

Tehit Teheit Group - Ten Virgins.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Teheit Group

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Teheit Group) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Goeie Nuus (in Tehit: Teminabuan)

(Download  MP3 in Teheit Group) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Ni Mahnyom [Goeie Nuus] (in Tehit: Sawiat Salmeit)

(Download  MP3 in Teheit Group) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Teheit Group

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tehit - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Teheit Group

Fagara
Gemina
Kaiboes
Kaibus
Nijmian
Sawiat
Seremoek
Sfa
Teheit
Tehid
Tehit

Waar Teheit Group wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Teheit Group

People Groups who speak Teheit Group

Tehit;

Informatie over Teheit Group

Ander Inligting: Understand Malay, Teheit Diaects; Also Christian.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.