Mandarin taalnaam

Taal Naam: Mandarin
ISO Taalcode: cmn
GRN Taal Nommer: 37
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Mandarin

Chinese Mandarin - The Challenge.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Mandarin

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Chinese: Hubei Chongyanghua)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A31111).

Becoming a Friend of God (in Chinese: Hubei Dangyanghua)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C30170).

Becoming a Friend of God (in Chinese: Hubei Wuhandayehua)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C30630).

Becoming a Friend of God (in Chinese: Liansan)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C29501).

Becoming a Friend of God (in 官話; 北方話 [Guiliu])

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C28330).

Becoming a Friend of God

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 3'. (A02591).

Becoming a Friend of God (in Pinghua: Guangxi Nanning)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Mandarin) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (C32211).

Die Lewende Christus 1-63

(Download Die Lewende Christus 1-63 MP3 in Mandarin) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A62646).

Die Lewende Christus 64-120

(Download Die Lewende Christus 64-120 MP3 in Mandarin) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A62647).

God is One (in Hui: Qinghai)

(Download God is One MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64966).

Goeie Nuus (in 官話; 北方話 [Guiliu])

(Download Goeie Nuus MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80909).

Goeie Nuus (in Hui: Qinghai)

(Download Goeie Nuus MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A65083).

Goeie Nuus

(Download Goeie Nuus MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80890).

Goeie Nuus (in Sunhwa Hui)

(Download Goeie Nuus MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64967).

Goeie Nuus - Female

(Download Goeie Nuus - Female MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64259).

Goeie Nuus^ for university students

(Download Goeie Nuus^ for university students MP3 in Mandarin) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62908).

Goeie Nuus (Long) (in Mandarin: Indonesia)

Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (C74709).

LLL 1 Beginning with GOD

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Mandarin) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80921).

LLL 1 Beginning with GOD (in 官話; 北方話 [Mandarin: Taiwan])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Mandarin) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72080).

LLL 2 Mighty Men of GOD

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Mandarin) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80922).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in 官話; 北方話 [Mandarin: Taiwan])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Mandarin) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72090).

LLL 3 Victory through GOD

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Mandarin) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80901).

LLL 4 Servants of GOD

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Mandarin) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80892).

LLL 5 On Trial for GOD

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Mandarin) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80893).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Mandarin) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80923).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in 官話; 北方話 [Mandarin: Taiwan])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Mandarin) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72100).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Mandarin) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80924).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in 官話; 北方話 [Mandarin: Taiwan])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Mandarin) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72110).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Mandarin) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80925).

Portrait of Jesus (Modern)

(Download Portrait of Jesus (Modern) MP3 in Mandarin) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A30090).

Portrait of Jesus (Union)

(Download Portrait of Jesus (Union) MP3 in Mandarin) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A30091).

The Straight Path 03 & 04 (in Hui)

(Download The Straight Path 03 & 04 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38079).

The Straight Path 05 & 06 (in Hui)

(Download The Straight Path 05 & 06 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38080).

The Straight Path 07 & 08 (in Hui)

(Download The Straight Path 07 & 08 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38081).

The Straight Path 09 & 10 (in Hui)

(Download The Straight Path 09 & 10 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38082).

The Straight Path 11 & 12 (in Hui)

(Download The Straight Path 11 & 12 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38083).

The Straight Path 13 & 14 (in Hui)

(Download The Straight Path 13 & 14 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38084).

The Straight Path 15 & 16 (in Hui)

(Download The Straight Path 15 & 16 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38085).

The Straight Path 17 & 18 (in Hui)

(Download The Straight Path 17 & 18 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38086).

The Straight Path 19 & 20 (in Hui)

(Download The Straight Path 19 & 20 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38087).

The Straight Path 21 & 22 (in Hui)

(Download The Straight Path 21 & 22 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38088).

The Straight Path 23 & 24 (in Hui)

(Download The Straight Path 23 & 24 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38089).

The Straight Path 25 & 26 (in Hui)

(Download The Straight Path 25 & 26 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38090).

The Straight Path 27 & 28 (in Hui)

(Download The Straight Path 27 & 28 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38091).

The Straight Path 29 & 30 (in Hui)

(Download The Straight Path 29 & 30 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38092).

The Straight Path 31 & 32 (in Hui)

(Download The Straight Path 31 & 32 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38093).

The Straight Path 33 & 34 (in Hui)

(Download The Straight Path 33 & 34 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38094).

The Straight Path 35 & 36 (in Hui)

(Download The Straight Path 35 & 36 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38095).

The Straight Path 37 & 38 (in Hui)

(Download The Straight Path 37 & 38 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38096).

The Straight Path 39 & 40 (in Hui)

(Download The Straight Path 39 & 40 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38097).

The Straight Path 41 & 42 (in Hui)

(Download The Straight Path 41 & 42 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38098).

The Straight Path 43 & 44 (in Hui)

(Download The Straight Path 43 & 44 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38099).

The Straight Path 45 & 46 (in Hui)

(Download The Straight Path 45 & 46 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38100).

The Straight Path 47 & 48 (in Hui)

(Download The Straight Path 47 & 48 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38101).

The Straight Path 49 & 50 (in Hui)

(Download The Straight Path 49 & 50 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38102).

The Straight Path 51 & 52 (in Hui)

(Download The Straight Path 51 & 52 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A38103).

The Straight Path 01 - 30 (in Hui)

(Download The Straight Path 01 - 30 MP3 in Mandarin) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. (A37731).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Huang Yuan])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31891).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese, Mandarin: Wenshan])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A34240).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Min Zhou])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31900).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Ningxia])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A25310).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Ningxia: Thongxin])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A25901).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Sichuan])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A27500).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Chinese: Zang Ye])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31870).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Mandarin: Guiyanghua])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A25300).

Woorde van Lewe (in 官話; 北方話 [Yunnanese])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03241).

Woorde van Lewe 1

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29260).

Woorde van Lewe 2

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Mandarin) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29261).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Mandarin

A29780 Woorde van Lewe Download Woorde van Lewe MP3 in Mandarin (in Yi: Nusu)

Audio/Video van andere bronnen

A Story of Hope - Mandarin (film) - (Create International)
Dramatized Bible - Mandarin - (Trans World Radio)
God's Powerful Saviour - Mandarin - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
God's Story Audiovisual - Mandarin - (God's Story)
God's Story Audiovisual - Traditional Chinese - (God's Story)
Hymns - Chinese - (NetHymnal)
Jesus Film Project films - Chinese, Guiliu - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Qinghai - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Qinghai Hui - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Sichuan - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Yunnan (Kunming) - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Hui - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Mandarin, China - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Mandarin (Taiwan) - (The Jesus Film Project)
Light of Revelation - Hui (film) - (Create International)
The Bible - Chinese, Mandarin - Union version - (Faith Comes By Hearing)
The Bible - Chinese - 音频圣经 - (Wordproject)
The Bible - Mandarin - (Audio Treasure)
The Gospel - Mandarin - (Global Gospel, The)
The Jesus Story (audiodrama) - Chinese Sichuan - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Hui - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Mandarin China - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Mandarin Taiwan - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chinese - CCB by Biblica - (Bible Gateway)
The New Testament - Chinese - CSB New Testament by Ran Hao - (Bible Gateway)
The New Testament - Chinese, Mandarin (Revised Chinese Union version) - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Chinese, Mandarin (Simplified) - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Chinese, Mandarin (Traditional) - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Hat (Chinese, Mandarin) - Chinese New Version - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Mandarin - (Talking Bibles)
The Old Testament - Mandarin - (Talking Bibles)
The Path to Truth and Life - Mandarin, Han (film) - (Create International)
The Prophet's Story - Guiliu / Putonghua - (The Prophets' Story)
The Prophet's Story - Mandarin (简体中文) - (The Prophets' Story)
Thru the Bible Mandarin Podcast - (Thru The Bible)
Who is God? - Chinese - (Who Is God?)
荣耀君王 (King of Glory) - Chinese - (Rock International)

Andere namen voor Mandarin

Baifang Fangyan
Beijinghua
Chinese, Mandarin
Guanhua
Guoyu
Huayu
Kuan Hua
Kuo Yu
Mandarin Chinese (ISO Taalnaam)
Northern Chinese
Pei
Putonghua
Qotong
普通話(國語)
汉, 普通话
漢, 普通話
简体中文
簡體中文
繁體中文
苏北
蘇北
북경어
จีนกลาง

Waar Mandarin wordt gesproken

Algeria
Argentina
Australia
Austria
Brunei
Cambodia
Canada
China
Costa Rica
Cuba
Ethiopia
France
Hong Kong
Italy
Japan
Kazakhstan
Korea, North
Korea, South
Kyrgyzstan
Laos
Libya
Macau
Madagascar
Malaysia
Mauritius
Mongolia
Mozambique
Myanmar
Netherlands
New Zealand
Papua New Guinea
Philippines
Russia
Saudi Arabia
Singapore
Spain
Tanzania
Thailand
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom
United States of America
Vietnam
Zambia

Dialecten verwant aan Mandarin

People Groups who speak Mandarin

Adu; Chinese, general; Chuanqing; Daizhan; Diao; Eurasian; Gaiji; Gaisu, Southern; Gaisu, Western; Gelao; Gesu; Han Chinese, Mandarin; Han Chinese, Pinghua; Han Chinese, Shaojiang; Hui, Muslim Chinese; Jew, Chinese; Kyakala; Laba; Lemo; Limin; Linghua; Liujia; Longjia; Lopi, Shuitian; Lu, Lu Ren; Miao, Baishi; Miao, Enshi; Michi; Ming; Mulao Jia; Nanjingren; Pusha; Qixingmin; Samadu, Eastern; Samadu, Western; Saman; Shenzhou; Shui, Yunnan; Sino-Native; Subei; Xialusi; Xibe; Xijima; Yizi; Yongchun; You Tai, Chinese Jew;

Informatie over Mandarin

Bevolkingsaantal: 867,984,700

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.