Amoy taalnaam

Taal Naam: Amoy
ISO Taalcode: nan
GRN Taal Nommer: 185
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Amoy

Chinese Amoy - Prodigal Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Amoy

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Li: Sanya Hongqi)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Amoy) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 1'. (A29320).

Goeie Nuus (in Li: Sanya Hongqi)

(Download Goeie Nuus MP3 in Amoy) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A32260).

LLL 1 Beginning with GOD (in 台文 [Taiwanese])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Amoy) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72950).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in 台文 [Taiwanese])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Amoy) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72960).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in 台文 [Taiwanese])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Amoy) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72970).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in 台文 [Taiwanese])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Amoy) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A72980).

Portrait of Jesus 1 (in Hainanese)

(Download Portrait of Jesus 1 MP3 in Amoy) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C30741).

Portrait of Jesus 2 (in Hainanese)

(Download Portrait of Jesus 2 MP3 in Amoy) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (C30750).

Woorde van Lewe (in Li: Hainan Baotingxian)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C28331).

Woorde van Lewe (in 台文 [Taiwanese])

(Download Woorde van Lewe MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03030).

Woorde van Lewe 1 (in Hainanese)

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A03600).

Woorde van Lewe 2 (in Hainanese)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A18870).

Woorde van Lewe 2 (in Li: Sanya Hongqi)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29431).

Woorde van Lewe 2 (in Teochew)

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Amoy) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C18871).

Audio/Video van andere bronnen

God's Powerful Saviour - Hokkien - Readings from the Gospel of Luke - (Audio Treasure)
Jesus Film Project films - Chinese, Hokkien Amoy - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Hainanese - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Penang Hokkien - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Teochew - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Amoy - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Hainanese - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Teochew - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Chinese, Min Nan (Hokkien) - Hong Kong Bible Society - (Talking Bibles)
The New Testament - Chinese, Min Nan (Teochew) - (Talking Bibles)
The New Testament - Taiwanese (Min Nan) - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Amoy

Fukien
Min Nam
Minnan
Min Nan
Min Nan Chinese (ISO Taalnaam)
Southern Min
Xiamen
廈門話
汉, 闽南
漢, 閩南

Waar Amoy wordt gesproken

Brunei
China
Indonesia
Malaysia
Singapore
Taiwan

Dialecten verwant aan Amoy

People Groups who speak Amoy

Han Chinese, Chaozhou; Han Chinese, Hainanese; Han Chinese, Min Nan; Han Chinese, Shaozhou; Han Chinese, Teochew; Han Chinese, Xunpu; Siraya;

Informatie over Amoy

Ander Inligting: Zhenan Min. Xiamen has subdialects Amoy, Fujian (Fukien, Hokkian, Taiwanese). Amoy is the prestige dialect. Amoy and Taiwanese are easily intelligible to each other.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.