Chinese: Sichuan taalnaam

Taal Naam: Chinese: Sichuan
GRN Taal Nommer: 4837
ROD dialectcode: 04837
ISO Taalnaam: Mandarin Chinese [cmn]

Voorbeeld van Chinese: Sichuan

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Chinese: Sichuan

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Chinese: Sichuan) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life 3'. (A02591).

Goeie Nuus - Female (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Goeie Nuus - Female MP3 in Chinese: Sichuan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64259).

Goeie Nuus^ for university students (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Goeie Nuus^ for university students MP3 in Chinese: Sichuan) Audio-visuele Bijbellessen met afbeeldingen naar keus. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A62908).

Goeie Nuus (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Goeie Nuus MP3 in Chinese: Sichuan) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80890).

Die Lewende Christus 1-63 (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Die Lewende Christus 1-63 MP3 in Chinese: Sichuan) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A62646).

Die Lewende Christus 64-120 (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Die Lewende Christus 64-120 MP3 in Chinese: Sichuan) Een chronologisch Bijbelprogramma van de Schepping tot en met de wederkomst van Jezus met 120 afbeeldingen. Focus op het karakter en het onderwijs van Jezus. (A62647).

LLL 1 Beginning with GOD (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 1 Beginning with GOD MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80921).

LLL 2 Mighty Men of GOD (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80922).

LLL 3 Victory through GOD (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 3 Victory through GOD MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80901).

LLL 4 Servants of GOD (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 4 Servants of GOD MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80892).

LLL 5 On Trial for GOD (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 5 On Trial for GOD MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80893).

LLL 6 JESUS - Teacher & Healer (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 6 JESUS - Teacher & Healer MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80923).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80924).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in 简体中文 [Mandarin])

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Chinese: Sichuan) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A80925).

Portrait of Jesus (Modern) (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Portrait of Jesus (Modern) MP3 in Chinese: Sichuan) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A30090).

Portrait of Jesus (Union) (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Portrait of Jesus (Union) MP3 in Chinese: Sichuan) Een verzameling van Bijbelpassages die gaan over het leven van Jezus. (A30091).

Woorde van Lewe 1 (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Chinese: Sichuan) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29260).

Woorde van Lewe 2 (in 简体中文 [Mandarin])

(Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Chinese: Sichuan) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29261).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Chinese: Sichuan) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A27500).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Chinese, Guiliu - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Qinghai - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Qinghai Hui - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Sichuan - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chinese, Yunnan (Kunming) - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Hui - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Mandarin (Taiwan) - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Chinese Sichuan - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Hui - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Mandarin Taiwan - (The Jesus Film Project)
The Prophet's Story - Guiliu / Putonghua - (The Prophets' Story)

Andere namen voor Chinese: Sichuan

Mandarin: Sichuan
Sichuan
四川話
四川话
官話; 北方話
จีน ซื่อชวน

Waar Chinese: Sichuan wordt gesproken

Brunei
China
Indonesia
Malaysia
Mongolia
Philippines
Singapore
Taiwan
Thailand

Dialecten verwant aan Chinese: Sichuan

Er zijn 33 verwante talen of dialecten met dezelfde ISO taalcode als Chinese: Sichuan.

Chinese: Chihi
Chinese: Hankow
Chinese: Huang Yuan
Chinese: Hubei Chongyanghua
Chinese: Hubei Dangyanghua
Chinese: Hubei Wuhandayehua
Chinese: Kiaotung
Chinese: Liansan
Chinese, Mandarin: Ho
Chinese, Mandarin: Huabei Guanhua
Chinese, Mandarin: Jinghuai Guanhua
Chinese, Mandarin: Taibei Mandarin
Chinese, Mandarin: Wenshan
Chinese, Mandarin: Xibei Guanhua
Chinese, Mandarin: Xinan Guanhua
Chinese: Min Zhou
Chinese: Nanking
Chinese: Ningxia
Chinese: Ningxia: Thongxin
Chinese: Shantung
Chinese: Zang Ye
Guiliu
Hui
Hui: Qinghai
Mandarin
Mandarin: Guiyanghua
Mandarin: Indonesia
Mandarin: Ling Lang
Mandarin: Taiwan
Mandarin: Xichang
Pinghua: Guangxi Nanning
Sunhwa Hui
Yunnanese

Informatie over Chinese: Sichuan

Ander Inligting: Literate in Mandarin; Taoism, Christian, CDO?

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.