Kupiya taalnaam

Taal Naam: Kupiya
ISO Taalcode: key
GRN Taal Nommer: 3455
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kupiya

Kupiya - God Our Creator.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kupiya

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Aamke Jisu Nijor jiban Detai [Jesus Gives Us Eternal Life] (in Valmiki: Bhasa)

(Download Jesus Gives Us Eternal Life MP3 in Kupiya) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64200).

Jisu Moronke Aarailo [Jesus Conquered Death] (in Valmiki: Bhasa)

(Download Jesus Conquered Death MP3 in Kupiya) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A64201).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Kupiya) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C07721).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kupia - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kupiya

Kupia (ISO Taalnaam)
Valmiki
कुपिया

Waar Kupiya wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Kupiya

Informatie over Kupiya

Ander Inligting: Understand Oriya,Telu.; Some Hinduism; Agriculturis; Vaknuju are not the same as mother tongue Kupia Speakers.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Nieuws over Kupiya