Pilih Bahasa

mic

Kongsi

Kongsi pautan

QR code for https://globalrecordings.net/language/24361

bahasa Byangsi: Pang Sungkhu Boli.

Nama bahasa: Byangsi: Pang Sungkhu Boli
Nama Bahasa ISO: Byangsi [bee]
Skop Bahasa: Language Variety
Negeri Bahasa: Verified
Nombor Bahasa GRN: 24361
IETF Language Tag: bee-x-HIS24361
Kod Dialek Bahasa ROLV (ROD): 24361

Audio recordings available in Byangsi: Pang Sungkhu Boli

Pada masa ini kami tidak mempunyai sebarang rakaman tersedia dalam bahasa ini.

Recordings in related languages

Berita baik
56:33
Berita baik (in रुंग, ब्यांसी [Rung, Byansi])

Pelajaran Bible audio-visual dalam 40 bahagian dengan gambar. Mengandungi gambaran keseluruhan Alkitab dari penciptaan hingga Kristus, dan pengajaran tentang kehidupan Kristian. Untuk penginjilan dan penanaman gereja.

Prabhu Isu Rage Enjammai Swargaku Korko Diyang [Jesus Will Take Us to Heaven]
1:02:07
Prabhu Isu Rage Enjammai Swargaku Korko Diyang [Jesus Will Take Us to Heaven] (in रुंग, ब्यांसी [Rung, Byansi])

Cerita Alkitab audio pendek dan mesej penginjilan yang menjelaskan keselamatan dan memberikan pengajaran asas Kristian. Setiap program ialah pilihan skrip yang disesuaikan dan relevan dari segi budaya, dan mungkin termasuk lagu dan muzik.

Tege Khana Sacho Aam [Kata-kata Kehidupan - Only a True Way]
57:56
Tege Khana Sacho Aam [Kata-kata Kehidupan - Only a True Way] (in रुंग, ब्यांसी [Rung, Byansi])

Cerita Alkitab audio pendek dan mesej penginjilan yang menjelaskan keselamatan dan memberikan pengajaran asas Kristian. Setiap program ialah pilihan skrip yang disesuaikan dan relevan dari segi budaya, dan mungkin termasuk lagu dan muzik.

Nama lain untuk Byangsi: Pang Sungkhu Boli

Pang Sungkhu Boli

Tempat Byangsi: Pang Sungkhu Boli dituturkan

Nepal

Bahasa yang berkaitan dengan Byangsi: Pang Sungkhu Boli

Bekerjasama dengan GRN dalam bahasa ini

Bolehkah anda memberikan maklumat, menterjemah atau membantu merekodkan bahasa ini? Bolehkah anda menaja rakaman dalam bahasa ini atau bahasa lain? Hubungi Talian Bahasa GRN.

Harap maklum bahawa GRN ialah organisasi bukan untung dan tidak membayar untuk penterjemah atau pembantu bahasa. Segala bantuan diberikan secara sukarela.