Kalinga, Tanudan: Minagali јазик

Име на јазикот: Kalinga, Tanudan: Minagali
Име на ISO јазик: Kalinga, Tanudan [kml]
Јазична состојба: Verified
GRN Јазичен број: 11402
IETF Language Tag: kml-x-HIS11402
Код за разновидност на јазици на ROLV (ROD): 11402

Примерок од Kalinga, Tanudan: Minagali

Kalinga Tanudan Minagali - The Two Roads.mp3

Аудиозапись доступна на языке: Kalinga, Tanudan: Minagali

Овие снимки се дизајнирани за евангелизам и основно библиско учење за да ја донесат евангелската порака до луѓето кои не се писмени или се од орална култура, особено недостижните луѓе.

Kingan di Mangali [ЛЛЛ 1 Почеток со БОГ]

Книга 1 од аудио-визуелна серија со библиски приказни за Адам, Ное, Јов, Авраам. За евангелизам, садење цркви и систематско христијанско учење.

Itollongno, Dongngom, Ikatagom [Гледајте, слушајте и живејте 7 ИСУС - Господ и Спасител]

Книга 7 од аудио-визуелна серија со библиски приказни за Исус од Лука и Јован. За евангелизам, садење цркви и систематско христијанско учење.

Ilan, Dongngom, Ya Matagu Gwayu [Гледајте, слушајте и живејте 8 Дела на СВЕТИОТ ДУХ]

Книга 8 од аудио-визуелна серија со библиски приказни за младата црква и Павле. За евангелизам, садење цркви и систематско христијанско учење.

Kinga ti Mangali [Creation & Redemption]

Кратки аудио библиски приказни и евангелистички пораки кои го објаснуваат спасението и даваат основно христијанско учење. Секоја програма е прилагоден и културно релевантен избор на сценарија и може да вклучува песни и музика.

Recordings in related languages

Зборови на животот (in Kalinga, Upper Tanudan [Kalinga, Tanudan])

Кратки аудио библиски приказни и евангелистички пораки кои го објаснуваат спасението и даваат основно христијанско учење. Секоја програма е прилагоден и културно релевантен избор на сценарија и може да вклучува песни и музика.

Преземете ги сите Kalinga, Tanudan: Minagali

Други имиња за Kalinga, Tanudan: Minagali

Kalinga, Lower Tanudan
Kalinga, Tanudan, Mangali
Lower Tanudan
Mangali
Minangali

Каде што се зборува Kalinga, Tanudan: Minagali

Philippines

Јазици поврзани со Kalinga, Tanudan: Minagali

Информации за Kalinga, Tanudan: Minagali

Популација: 4,720

Работете со GRN на овој јазик

Дали сте страстни за Исус и како им го пренесувате христијанското евангелие на оние кои никогаш не ја слушнале библиската порака на јазикот на срцето? Дали сте мајчин јазик на овој јазик или познавате некој што го зборува? Дали би сакале да ни помогнете со истражување или давање информации за овој јазик или да ни помогнете да најдеме некој што може да ни помогне да го преведеме или снимаме? Дали сакате да спонзорирате снимки на овој или на кој било друг јазик? Ако е така, ве молиме Контактирајте ја јазичната телефонска линија на GRN.

Имајте предвид дека GRN е непрофитна организација и не плаќа за преведувачи или јазични помагачи. Целата помош се дава доброволно.