Roglai, Southern taalnaam

Taal Naam: Roglai, Southern
ISO Taalcode: rgs
GRN Taal Nommer: 1927
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Roglai, Southern

Roglai Southern - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Roglai, Southern

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Kaya Pơthơu Pơnuaĩq Siàp [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Laq hmơq & hadiuq 1 [Kyk, Luister & Lewe 1 Begin met GOD]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 2 [Kyk, Luister & Lewe 2 Magtige Manne van GOD]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 3 [Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 4 [Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 5 [Kyk, Luister & Lewe 5 Op verhoor vir GOD]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 6 [Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Onderwyser & Geneser]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 7 [Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Here & Verlosser]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Laq hmơq & hadiuq 8 [Kyk, Luister & Lewe 8 Handelinge van die HEILIGE GEES]

(Download  MP3 in Roglai, Southern) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Roglai, Southern

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Roglai, Southern

Messages w/ ROGLAI: Southern Download Messages w/ ROGLAI: Southern MP3 in Roglai, Southern (in Roglai, Northern)

Andere namen voor Roglai, Southern

Addlai
Adlai
Raglai
Ra Glai
Raglai (Nam)
Raglai: Southern
Rai
Southern
Southern Roglai

Waar Roglai, Southern wordt gesproken

Vietnam

Talen gerelateerd aan Roglai, Southern

People Groups who speak Roglai, Southern

Roglai, Southern;

Informatie over Roglai, Southern

Ander Inligting: Some Understand Vietnamese, Cham; Close to Cham?

Bevolking: 20,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.