Okiek taalnaam

Taal Naam: Okiek
ISO Taalcode: oki
GRN Taal Nommer: 3024
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Okiek

Kalenjin Okiek - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Okiek

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Bik Chebo Imanit Chepo Kamuk [Kyk, Luister & Lewe 2 Magtige Manne van GOD]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Boisiet Ap Tamirmiret Netilil [Kyk, Luister & Lewe 8 Handelinge van die HEILIGE GEES]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kanamet Koboto Komuktaindet [Kyk, Luister & Lewe 1 Begin met GOD]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Katerterisiet Nebunu Kamuktaindet [Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kiboitining Ap Kapmuktaindet [Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Lokoiwek Chemiajen [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Okiek) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Okiek) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Yashwa Ko Konetindet Ako Kasobindet [Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Onderwyser & Geneser]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Yashwa - Kwanda Ako Sorunindet [Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Here & Verlosser]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Yomset Ap Kamuktaindet [Kyk, Luister & Lewe 5 Op verhoor vir GOD]

(Download  MP3 in Okiek) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Okiek

Andere namen voor Okiek

Akie
Akiek
Dorobo
Dorobo: Nakuru (offensive name used in the past)
Kinare
Nakuru
Ndorobo (offensive name used in the past)
Ndorobo Nakuru (offensive name used in the past)
Ogiek
Okick
Okyek
Wanderobo

Waar Okiek wordt gesproken

Kenya
Tanzania

Dialecten verwant aan Okiek

People Groups who speak Okiek

Kalenjin, Okiek;

Informatie over Okiek

Ander Inligting: Understand Nandi; forest dwelling hunter

Bevolking: 83,600

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.