Magar, Eastern taalnaam

Taal Naam: Magar, Eastern
ISO Taalcode: mgp
GRN Taal Nommer: 4241
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Magar, Eastern

Magar Eastern - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Magar, Eastern

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Satya Kuraa Archyokhi Maahyokle [Truth Cannot Be Hidden]

(Download  MP3 in Magar, Eastern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Sechchha Samachar [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Magar, Eastern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe w/ NEPALI Liedjies

(Download  MP3 in Magar, Eastern) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes NEPALI songs..


Goeie Nuus (in Magar)

(Download  MP3 in Magar, Eastern) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Magar, Eastern

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Magar, Eastern - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Magar Eastern - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Magar, Eastern

Eastern Magar (ISO Taalnaam)
Magari
Magarkura
Mangari
Manggar
मगर, पूर्वी

Waar Magar, Eastern wordt gesproken

Bhutan
India
Nepal

Dialecten verwant aan Magar, Eastern

  • Magar, Eastern (ISO Language)

People Groups who speak Magar, Eastern

Magar;

Informatie over Magar, Eastern

Ander Inligting: Literate in Nepali, Understand Hindi, Close to Magar: W; Animist & few Christian, New Testament.

Bevolking: 530,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.