Kham, Eastern Parbate taalnaam

Taal Naam: Kham, Eastern Parbate
ISO Taalcode: kif
GRN Taal Nommer: 11915
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Kham, Eastern Parbate

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story

(Download  MP3 in Kham, Eastern Parbate) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .

Download Kham, Eastern Parbate

Audio/Video van andere bronnen

The Jesus Story (audiodrama) - Khampa Eastern - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Kham, Eastern Parbate

Eastern Parbate Kham (ISO Taalnaam)
Khampa, Eastern
Nisel
Nishel Kham
Nisi
Nisi Kham

Waar Kham, Eastern Parbate wordt gesproken

Nepal

Dialecten verwant aan Kham, Eastern Parbate

  • Kham, Eastern Parbate (ISO Language)

Informatie over Kham, Eastern Parbate

Bevolking: 3,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.