Ibanak taalnaam

Taal Naam: Ibanak
ISO Taalcode: ibg
GRN Taal Nommer: 287
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Ibanak

Ibanag - The Rich Man and Lazarus.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Ibanak

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Ibanak) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Innan, Ginnan anna Pakkatolayan Appa [Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD] (in Ibanag: North Ibanag [Ibanag Aparri])

(Download  MP3 in Ibanak) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Innan, Ginnan anna Pakkatolayan Lima [Kyk, Luister & Lewe 5 Op verhoor vir GOD] (in Ibanag Abulug)

(Download  MP3 in Ibanak) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Innan, Ginnan anna Pakkatolayan Tallo [Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD] (in Ibanag: North Ibanag [Ibanag Aparri])

(Download  MP3 in Ibanak) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Ibanak

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Ibanag - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Ibanak

Ibanag (ISO Taalnaam)
Ybanag
伊巴納格語
伊巴纳格语

Waar Ibanak wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Ibanak

People Groups who speak Ibanak

Ibanag;

Informatie over Ibanak

Ander Inligting: Understand Ilocano, Itawes; New Testament Translation.

Bevolking: 500,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.