Dzongkha taalnaam

Taal Naam: Dzongkha
ISO Taalcode: dzo
GRN Taal Nommer: 675
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Dzongkha

Dzongkha - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Dzongkha

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Dzongkha) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Stories from the Old Testament

(Download  MP3 in Dzongkha) Audio- of video presentaties van Bijbelverhalen in verkorte vorm of als interpretatie. .

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Dzongkha) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Dzongkha) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Dzongkha

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Dzongkha - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Dzongkha - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Dzongkha

Bahasa Dzongkha
Bhotia of Bhutan
Bhotia of Dukpa
Bhutanese
Drukha
Drukke
Dukpa
Dzongkha; Zonca
Dzongkha; Zoncá
Hloka
Jonkha
Lhoskad
Rdzongkha
Zongkhar
دزونگخا
Дзонг-Кэ
རྫོང་ཁ
द्ज़ोंग्खा
宗喀語; 不丹語
宗喀语; 不丹语

Waar Dzongkha wordt gesproken

Bhutan
India
Nepal

Dialecten verwant aan Dzongkha

People Groups who speak Dzongkha

Dzongkha;

Informatie over Dzongkha

Ander Inligting: Understand Sikkimese.

Geletterdheid: 15

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.