Chittagonian taalnaam

Taal Naam: Chittagonian
ISO Taalcode: ctg
GRN Taal Nommer: 8896
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Chittagonian

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus Story

(Download  MP3 in Chittagonian) Een audio drama gebaseerd op de Jezus film die gebaseerd is op het evangelie van Lucas. .


Kyk, Luister & Lewe 1 Begin met GOD (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 2 Magtige Manne van GOD (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 5 Op verhoor vir GOD (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Onderwyser & Geneser (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 8 Handelinge van die HEILIGE GEES (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe (in বাংলা-চিটাগনিয়ান [Bangla: Chittagonian])

(Download  MP3 in Chittagonian) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Chittagonian

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Chittagonian - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Chatgaya Chittagonian Common - (The Jesus Film Project)
Jesus Film Project films - Chatgaya Chittagonian Muslim - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Chittagonian

Chatgaiyan Buli
Chatgaya
Chittagonian Bengali
Chittagonian, Common
吉大港語
吉大港语

Waar Chittagonian wordt gesproken

Bangladesh

Dialecten verwant aan Chittagonian

People Groups who speak Chittagonian

Agaria, Hindu; Berua; Dom, Hindu; Ghulam; Kalal, Hindu; Khami;

Informatie over Chittagonian

Bevolking: 13,000,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.