Tai Dam taalnaam

Taal Naam: Tai Dam
ISO Taalcode: blt
GRN Taal Nommer: 794
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Tai Dam

Tai Dam - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Tai Dam

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Tai Dam) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Tai Dam) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Tai Dam

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Tai Dam - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Tai Dam - 2013 Edition - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Tai Dam

Black
Black Thai
Dum
Tai: Black
Tai Dam: Tay Mu'o'i
Tai Dam: Táy Mu'ò'i
Tai Noir
Thai Dam
Thai Den
Thai Dum
Thai Noir
黑傣
ไทดำ

Waar Tai Dam wordt gesproken

Australia
China
France
Laos
Thailand
United States of America
Vietnam

People Groups who speak Tai Dam

Tai Dam, Black Tai;

Informatie over Tai Dam

Ander Inligting: Understand Tai: Wh., Vietnamese (Vie.); Official. "Dai" (Chi).

Bevolking: 700,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.