Bagheli taalnaam

Taal Naam: Bagheli
ISO Taalcode: bfy
GRN Taal Nommer: 2241
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Bagheli

Bagheli - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bagheli

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Bagheli) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Meeting the Creator God

(Download  MP3 in Bagheli) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Bagheli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Becoming a Friend of God (in Ganggai)

(Download  MP3 in Bagheli) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. Includes two Nepali songs.

Woorde van Lewe (in Ozha: Monghia)

(Download  MP3 in Bagheli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Bagheli

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bagheli - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Bagheli - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Pa-O - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Bagheli

Bageli
Bagelkhandi
Baghelkhandi
Bhugelkhud
Gangai
Ganggai
Hindi Bagheli
Kawathi
Kenat
Kevat Boli
Kevati
Kewani
Kewat
Kewati
Kewot
Mandal
Mannadi
Nagpuri Marathi
Rimahai
Riwai
बाघेलखंडी

Waar Bagheli wordt gesproken

India
Nepal

Dialecten verwant aan Bagheli

People Groups who speak Bagheli

Bemaria; Kamrai;

Informatie over Bagheli

Ander Inligting: Understand Hindi

Bevolking: 200,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.