Assamees Assamitisch taalnaam

Taal Naam: Assamees Assamitisch
ISO Taalcode: asm
GRN Taal Nommer: 593
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Assamees Assamitisch

Assamese - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Assamees Assamitisch

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Assamees Assamitisch) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Assamees Assamitisch) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Assamees Assamitisch) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Assamees Assamitisch

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Assamese - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Assamese - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Assamese - Bible Society of India - (Talking Bibles)
The Path of Light - Assamese (film) (aka Assamese Language Film) - (Create International)
Who is God? - Assamese - (Who Is God?)

Andere namen voor Assamees Assamitisch

Asambe
Asames
Asamés
Asami
Asamiya
Assamais
Assamês
Assamese (ISO Taalnaam)
Assamesisch
Bahasa Assam
Standard Assamese
زبان آسامی
Ассамский
असामी
অসমীয়া
অসিময়া
阿萨姆语
阿薩姆語

Waar Assamees Assamitisch wordt gesproken

Australia
Bangladesh
Bhutan
India
United States of America

Dialecten verwant aan Assamees Assamitisch

People Groups who speak Assamees Assamitisch

Ahom; Aka; Assamese; Assamese Christians; Assamese Muslim; Brahman, Ganak; Brittal Bania; Christian unspecified; Dowaniya; Ganak, Muslim; Hira; Hojai; Jalkeot; Kachari, Sonwal; Khamiyang; Mahara; Matak; Mon; Patni, Hindu; Rabha; Ranabhat; Saloi; Tiwa;

Informatie over Assamees Assamitisch

Ander Inligting: National language, Understand Bengali; few Christian, Bible.

Geletterdheid: 25

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.