Bhojpuri: Northern Standard taalnaam

Taal Naam: Bhojpuri: Northern Standard
ISO Taalnaam: Bhojpuri [bho]
GRN Taal Nommer: 880
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 00880

Voorbeeld van Bhojpuri: Northern Standard

Bhojpuri Northern Standard - Prodigal Son.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bhojpuri: Northern Standard

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Bhojpuri: Northern Standard) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Bhojpuri: Northern Standard) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Bhojpuri: Northern Standard

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Bhojpuri: Northern Standard

Woorde van Lewe w/ BHOJPURI Download Woorde van Lewe w/ BHOJPURI MP3 in Bhojpuri: Northern Standard (in Tharu: Mari)

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Bhojpuri - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Bhojpuri - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Bhojpuri - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Bhojpuri (Old Version) - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Bhojpuri (Revised Old Version) - (Faith Comes By Hearing)
Who is God? - Bhojpuri - (Who Is God?)

Andere namen voor Bhojpuri: Northern Standard

Bajpuri
Bhojapuri
Bhozpuri
Gaonari
Gaowari
Northern Standard
भोजपुरी
भोजपुरी: उत्तरी मानक

Waar Bhojpuri: Northern Standard wordt gesproken

India
Mauritius
Nepal

Dialecten verwant aan Bhojpuri: Northern Standard

People Groups who speak Bhojpuri: Northern Standard

Ansari; Badhai, Hindu; Bahelia, Muslim; Bania, Agrahari; Bania, Rauniar; Bardai; Bedia, Hindu; Bhar; Bhisti; Bhojpuri Bihari; Bind; Brahman, Palliwal; Chamar, Hindu; Dharhi, Muslim; Gaddi; Gandharb, Hindu; Gujar, Muslim; Hajam; Jogi, Muslim; Kahar, Hindu; Kalal, Hindu; Kamar; Kandu; Khulant; Kurmi, Hindu; Lunia, Hindu; Mukeri, Muslim; Nanbai; Nat, Hindu; Nat, Muslim; Pashtun, Northern; Pawaria, Muslim; Pinjara; Rajbhar; Rajput, Bais, Muslim; Rajput, Chandel; Rajput, Chauhan, Muslim; Rajput, Muslim; Rajput Ponwar; Rangrez, Muslim; Sikligar, Muslim; South Asian, general; Thakuria; Turaiha;

Informatie over Bhojpuri: Northern Standard

Ander Inligting: Understand Maithili,Hindi. Some Islam.

Alfabetisering: 40

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.