Khasi: War taalnaam

Taal Naam: Khasi: War
ISO Taalnaam: Khasi [kha]
GRN Taal Nommer: 866
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 00866

Voorbeeld van Khasi: War

Khasi War - About Jesus.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Khasi: War

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Khasi: War) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Khasi: War

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Khasi - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Khasi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Khasi: War

Jaintia
Khasi
War
खासी: वार

Waar Khasi: War wordt gesproken

Bangladesh
India

Dialecten verwant aan Khasi: War

People Groups who speak Khasi: War

Khasi; Pnar;

Informatie over Khasi: War

Ander Inligting: Speak Cherapunjee dialet spoken around Shilong; also conversant in Assamese and Hindi;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.