Bhili: Magra Ki Boli taalnaam

Taal Naam: Bhili: Magra Ki Boli
ISO Taalnaam: Bhili [bhb]
GRN Taal Nommer: 8053
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 08053

Voorbeeld van Bhili: Magra Ki Boli

Bhili Magra Ki Boli - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bhili: Magra Ki Boli

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Bhili: Magra Ki Boli) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Bhili: Magra Ki Boli) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Bhili: Magra Ki Boli

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bhili - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Bhili - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Bhili: Magra Ki Boli

Bhiloudi
Magra Ki Boli
Vagdi
भीली
भीली: मगर की बोली

Waar Bhili: Magra Ki Boli wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Bhili: Magra Ki Boli

People Groups who speak Bhili: Magra Ki Boli

Damor;

Informatie over Bhili: Magra Ki Boli

Ander Inligting: Patelia in Gujarat is inherently intelligible with Bhil; Bhil of Rathlam District in Madhya Pradesh is intelligible with Wagadi; limited proficiency in Hindi.

Bevolking: 1,300,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.