Grebo, Central: Borobo taalnaam

Taal Naam: Grebo, Central: Borobo
ISO Taalnaam: Grebo, Central [grv]
GRN Taal Nommer: 785
Language State: Verified
ROD dialectcode: 00785

Voorbeeld van Grebo, Central: Borobo

Grebo Central Borobo - The Debt Is Paid.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Grebo, Central: Borobo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Jesus is the Saviour of the World

(Download  MP3 in Grebo, Central: Borobo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Grebo, Central: Borobo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Grebo, Central: Borobo

Andere namen voor Grebo, Central: Borobo

Baroba
Borobo
Grebo: Barabo
Grebo: Barrobo
Grebo, Globo: Borobo

Waar Grebo, Central: Borobo wordt gesproken

Liberia

Talen gerelateerd aan Grebo, Central: Borobo

People Groups who speak Grebo, Central: Borobo

Grebo, Globo;

Informatie over Grebo, Central: Borobo

Ander Inligting: Understand Trembo, Grebo

Bevolking: 75,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.