Mnong: Gar taalnaam

Taal Naam: Mnong: Gar
ISO Taalnaam: Eastern Mnong [mng]
GRN Taal Nommer: 767
Language State: Verified
ROD dialectcode: 00767

Voorbeeld van Mnong: Gar

M'nong R'iam Mnong Gar - Do Not Be Afraid.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Mnong: Gar

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Mnong: Gar) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Mnong: Gar

Audio/Video van andere bronnen

Good News - M'Nông R'Lăm - (Let Them Hear)

Andere namen voor Mnong: Gar

Gar
Mnong, Eastern: Mnong Gar
Mnong Gar
Pnom Gar
Pnong

Waar Mnong: Gar wordt gesproken

Vietnam

Talen gerelateerd aan Mnong: Gar

People Groups who speak Mnong: Gar

Mnong, Eastern;

Informatie over Mnong: Gar

Ander Inligting: Bible portions - Mnong: E.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.