Grebo, Gboloo: Nyanoun taalnaam

Taal Naam: Grebo, Gboloo: Nyanoun
ISO Taalnaam: Gboloo Grebo [gec]
GRN Taal Nommer: 6453
Language State: Verified
ROD dialectcode: 06453

Voorbeeld van Grebo, Gboloo: Nyanoun

Grebo Gboloo Nyanoun - Christs Death and Ressurection.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Grebo, Gboloo: Nyanoun

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God

(Download  MP3 in Grebo, Gboloo: Nyanoun) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'..

Download Grebo, Gboloo: Nyanoun

Audio/Video van andere bronnen

Oral Bible - Grebo, Gboloo - (Oral Bibles / Kairos)

Andere namen voor Grebo, Gboloo: Nyanoun

Nyanoun

Waar Grebo, Gboloo: Nyanoun wordt gesproken

Liberia

Talen gerelateerd aan Grebo, Gboloo: Nyanoun

People Groups who speak Grebo, Gboloo: Nyanoun

Grebo, Gboloo;

Informatie over Grebo, Gboloo: Nyanoun

Ander Inligting: Understand Trembo

Geletterdheid: 80

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.