Suryapuri taalnaam

Taal Naam: Suryapuri
ISO Taalcode: sjp
GRN Taal Nommer: 6330
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Suryapuri

Suryapuri - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Suryapuri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Khus Khabari [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Suryapuri) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Sacha Raasta [The True Way]

(Download  MP3 in Suryapuri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Suryapuri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Suryapuri

Audio/Video van andere bronnen

Bible Stories - Suryapuri (Surjapuri) - (OneStory Partnership)
Jesus Film Project films - Surjapuri - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Suryapuri

Chaupal
Choupal
Sura
Suraiji
Suraji
Surajpuri
Surjapuri (ISO Taalnaam)
सुर्यापुरी

Waar Suryapuri wordt gesproken

India

Informatie over Suryapuri

Ander Inligting: Also India North Bengal; May be a dialect of Maithili.

Bevolking: 1,220,000

Geletterdheid: 50

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.