Bhili: Dahod taalnaam

Taal Naam: Bhili: Dahod
ISO Taalnaam: Bhili [bhb]
GRN Taal Nommer: 4898
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 04898

Voorbeeld van Bhili: Dahod

Bhili Dahod - Jesus the Mighty One.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bhili: Dahod

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Liedjies

(Download  MP3 in Bhili: Dahod) Verzameling van christelijke muziek of liederen. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Bhili: Dahod) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Download Bhili: Dahod

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bhili - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Bhili - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Bhili: Dahod

Dahod
भीली:दाहोड़

Waar Bhili: Dahod wordt gesproken

India
Pakistan

Dialecten verwant aan Bhili: Dahod

People Groups who speak Bhili: Dahod

Damor;

Informatie over Bhili: Dahod

Ander Inligting: Literate in Gujarati,few Understand Hindi; New Testament - Bhili. Patelia in Gujarat is inherently intelligibe with Bhil; Bhil of Rathlam District in Madhya Pradesh is intelligible with Wagadi; limited proficiency in Hindi.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.