Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria taalnaam

Taal Naam: Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria
ISO Taalnaam: Ta'izzi-Adeni Arabic [acq]
GRN Taal Nommer: 3354
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 03354

Voorbeeld van Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Arabic Ta'izzi-Adeni Hojeria - The Lost Sheep.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

WOL w/Ta'iz/Tihami/Zabid/Sanaa

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

انظر، اسمع، و احيا ١: بداية مع الله [Kyk, Luister & Lewe 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر، اسمع، و احيا ٢: رجال الله العظام [Kyk, Luister & Lewe 2 Mighty Men of GOD]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر.اسمع. و احيا ٣: نصرة مع الله [Kyk, Luister & Lewe 3 Victory through GOD]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر.اسمع و احيا ٤: خادم الله [Kyk, Luister & Lewe 4 Servants of GOD]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر اسمع و احيا ٥: في التجربة من أجل الله [Kyk, Luister & Lewe 5 On Trial for GOD]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر اسمع و احياه ٦: يسوع معلماً و شافياً [Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Teacher & Healer]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر اسمع والحياه ٧: يسوع رباً و مخلصاً [Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

انظر اسمع والحياه ٨: اعمال روح المقدس [Kyk, Luister & Lewe 8 Acts of the HOLY SPIRIT]

(Download  MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Woorde van Lewe 2 Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria (in Arabic, Sana'ani)

Woorde van Lewe 2 Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria (in Arabic, Ta'izzi-Adeni: Ta'izzi)

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Arabic, Ta'Izzi Yemeni - (The Jesus Film Project)
The Prophets' Story - Southern Yemeni / Arabic, Ta'izzi-Adeni - (The Prophets' Story)

Andere namen voor Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Hahgaria
Hojeria
Hugeria
Yemen Hojeria

Waar Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria wordt gesproken

Yemen

Dialecten verwant aan Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

People Groups who speak Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Akhdam, Arabized Blacks; Arab, Tihami; Arab, Yemeni;

Informatie over Arabic, Ta'izzi-Adeni: Hojeria

Ander Inligting: Different from Hadromi and Sanaani Arabic Arabic. Zaydi Muslim.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.