Bru taalnaam

Taal Naam: Bru
ISO Taalnaam: Bru, Eastern [bru]
GRN Taal Nommer: 3339
Language State: Verified
ROD dialectcode: 03339

Voorbeeld van Bru

Bru Eastern - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bru

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Bru) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Bru) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Bru) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Bru

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bru, Eastern - (The Jesus Film Project)
Ŏc Bỗn Yỗn Cũai Vân Kiều (Good News) - Bru - (Let Them Hear)
The New Testament - Bru Eastern - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Bru

Bac Viet
Brou
Bru, Eastern
Bru: Savannakhet
Bru Van Kieu
Galler
Kalo
Quang Tri Bru
Van Kieu

Waar Bru wordt gesproken

Cambodia
Laos
Vietnam

Talen gerelateerd aan Bru

People Groups who speak Bru

Bru, Eastern; So Tri;

Informatie over Bru

Ander Inligting: Understand Vietnamese. Some Christians.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.