Vute taalnaam

Taal Naam: Vute
ISO Taalcode: vut
GRN Taal Nommer: 2881
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Vute

Vute - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Vute

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Vute) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Vute) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Vute

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Vute - 2007 Bible Society of Cameroon and Lutheran Bible Translators - (Faith Comes By Hearing)
The New Testament - Vute - non dramatised - 2007 Bible Society of Cameroon and Lutheran Bible Trans - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Vute

'Abotee
'Abwetee
Baboute
Babute
Bamboute
Boute
Bubure
Bule
Bute
Buti
Foute
Fute
Luvure
Mbute
Mbutere
Mfuti
Nbule
Pute
Voute
Voutere
Vuté
Vute Kumbere
Vute Nduvum
Vute Nudoo
Vute Nugane
Vute Nujum
Vutere
Wetere
Woute
Wute

Waar Vute wordt gesproken

Cameroon
Nigeria

People Groups who speak Vute

Vute;

Informatie over Vute

Ander Inligting: Understand some Fulani: Eastern, New Testament 2005.

Bevolkingsaantal: 21,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.