Bhatiali taalnaam

Taal Naam: Bhatiali
ISO Taalnaam: Bhattiyali [bht]
GRN Taal Nommer: 2710
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 02710

Voorbeeld van Bhatiali

Bhattiyali Bhatiali - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Bhatiali

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Khrist Sadi Jinda Asha Paadi [Christ Our Living Hope]

(Download  MP3 in Bhatiali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Khush Khabri [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Bhatiali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Bhatiali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Same both sides..

Download Bhatiali

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Bhattiyali - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Bhatiali

Bhateali
Bhatiali Pahari
Bhatiyali
Bhattiyali
भातिअली

Waar Bhatiali wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Bhatiali

Informatie over Bhatiali

Ander Inligting: Understand Chambiali, Hindi, Urdu, some Gaddi, Kangri, Punjabi.

Bevolking: 132,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.