Central Tibetan: Nepali taalnaam

Taal Naam: Central Tibetan: Nepali
ISO Taalnaam: Tibetan [bod]
GRN Taal Nommer: 22509
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 22509

Voorbeeld van Central Tibetan: Nepali

Bhotia Central Tibetan Nepali - How to Be Saved.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Central Tibetan: Nepali

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Kaawoye Taam Saang [Goeie Nuus]

(Download  MP3 in Central Tibetan: Nepali) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Metchse Migyul [The Purpose of Life]

(Download  MP3 in Central Tibetan: Nepali) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Central Tibetan: Nepali

Audio/Video van andere bronnen

Central Tibetan Language Film (Good News for You) - Central Tibetan (film) - (Create International)
Genesis - Lhasa, Tibetan - (Gospel Go)
Jesus Film Project films - Lhasa, Tibetan - (The Jesus Film Project)
Jesus Has Power To Save Us - Lhasa, Tibetan - (Gospel Go)
John - Lhasa, Tibetan - (Gospel Go)
Stories - Old & New Testament; Creation; Eternal Life - (Tibetan Bible Website)
The Hope Video - Ü-Tsang (Tibetan-Central) - (Mars Hill Productions)
The Jesus Story (audiodrama) - Lhasa Tibetan - (The Jesus Film Project)
Videos - Lhasa, Tibetan - (Tibetan Bible Website)

Waar Central Tibetan: Nepali wordt gesproken

Nepal

Dialecten verwant aan Central Tibetan: Nepali

People Groups who speak Central Tibetan: Nepali

Keji; Lama; Tibetan; Tibetan, Boyu; Tibetan, Gtsang; Tibetan, Nghari; Tibetan, Shangri La;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.