Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia taalnaam

Taal Naam: Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia
ISO Taalnaam: Arabic, Gulf [afb]
GRN Taal Nommer: 22410
Language State: Verified
ROD dialectcode: 22410

Voorbeeld van Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Arabic Gulf Eastern Saudi Arabia - The Ten Virgins.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Words of Peace for Women

(Download  MP3 in Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Audio/Video van andere bronnen

Arabic Christian Sermons - Arabic, Gulf Spoken - (HAYA)
Jesus Film Project films - Arabic Gulf - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Arabic, Gulf Spoken
Khaleeji
Khaliji
خليجي

Waar Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia wordt gesproken

Kuwait
Saudi Arabia

Talen gerelateerd aan Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

People Groups who speak Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Akhdam, Arabized Blacks; Arab, Arabic Gulf Spoken; Arab, general; Arab, Gulf; Gypsy, Domari; Jew, Arabic Speaking;

Informatie over Arabic, Gulf: Eastern Saudi Arabia

Bevolking: 2,383,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.