Chin Kungsho taalnaam

Taal Naam: Chin Kungsho
ISO Taalnaam: Chin, Asho [csh]
GRN Taal Nommer: 21284
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 21284

Voorbeeld van Chin Kungsho

Chin Asho Kungsho - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Chin Kungsho

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download MP3 in Chin Kungsho) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Hlen mlat Kaoh a pa Maun Hsienn Khlaun lui [Kyk, Luister & Lewe 2 Magtige Manne van GOD]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Kyk, Luister & Lewe 8 Handelinge van die HEILIGE GEES

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

A mow Yei Shouh a klon & Ku taun a mow Yei Shouh a [Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Here & Verlosser]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

M zod hpauu kaoh a mow Yei Shouh & xMi naww dheun [Kyk, Luister & Lewe 6 JESUS - Onderwyser & Geneser]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

A pa hlie hpu sawn hmlawn deunn [Kyk, Luister & Lewe 5 Op verhoor vir GOD]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

A pa Maun Hseinn xmya lui a klon [Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

A pa Maun Hsienn ngaon on mlai dheunn [Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

A pa Mg Hsienn naoh (a zad) pot u lait u [Kyk, Luister & Lewe 1 Begin met GOD]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Yeishouh Chrih Hein Htaoo Bhwe Kaoh a Klon & Yeish [Die Lewende Christus - Lessons 3 & 4]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. .

Yeishouh Khrih hmwee hmu dheunn & Yeisouh Khrih a [Die Lewende Christus - Lessons 1 & 2]

(Download MP3 in Chin Kungsho) Bijbellessen over het leven en de bediening van Christus. Deze maken gebruik van een selectie van 8-12 afbeeldingen uit de grotere serie van 'The Living Christ' die bestaat uit 120 afbeeldingen. .

Download Chin Kungsho

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Chin, Asho - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Chin Asho - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Chin Kungsho

Asho Chin: Kungsu
Asho, Kungsu
Asho: Kungsu
Chin, Asho: Kungsho
Chin, Asho: Kungsu
Hill Asho

Waar Chin Kungsho wordt gesproken

Bangladesh
Myanmar

Dialecten verwant aan Chin Kungsho

People Groups who speak Chin Kungsho

Chin, Asho; Khyang;

Informatie over Chin Kungsho

Ander Inligting: Recorded by ABK 2010

Bevolking: 6,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.

Nieuws over Chin Kungsho