Kankanay, Northern taalnaam

Taal Naam: Kankanay, Northern
ISO Taalcode: xnn
GRN Taal Nommer: 19083
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Kankanay, Northern

Woorde van Lewe 2 Download Woorde van Lewe 2 MP3 in Kankanay, Northern (in Bontoc Group)

Andere namen voor Kankanay, Northern

Kankanay, Hilagang bahagi
Northern Kankanay (ISO Taalnaam)
Sagada Igorot
Western Bontoc

Waar Kankanay, Northern wordt gesproken

Philippines

People Groups who speak Kankanay, Northern

Kankanay, Northern;

Informatie over Kankanay, Northern

Bevolkingsaantal: 70,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.