Jukun: Takum taalnaam

Taal Naam: Jukun: Takum
ISO Taalcode: jbu
GRN Taal Nommer: 1763
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Jukun: Takum

Jukun Takum - The Ten Virgins.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Jukun: Takum

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Jukun: Takum) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Woorde van Lewe (in Wurbo)

(Download  MP3 in Jukun: Takum) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe w/ JUKUN: Wukari (in Jukun: Dampar)

(Download  MP3 in Jukun: Takum) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. Includes message in JUKUN: Wukari.

Download Jukun: Takum

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - Jukun Takum - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Jukun: Takum

Jukun Takum (ISO Taalnaam)
Jukun Takum: Takum
Njikum: Takum
Takum

Waar Jukun: Takum wordt gesproken

Cameroon
Nigeria

Dialecten verwant aan Jukun: Takum

People Groups who speak Jukun: Takum

Jukun, Kpanzu;

Informatie over Jukun: Takum

Ander Inligting: Trade language, Understand Hausa, Kuteb; Christian & Muslim; New Testament.

Bevolkingsaantal: 1,220

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.