Kanuri taalnaam

Taal Naam: Kanuri
ISO Taalcode: knc
GRN Taal Nommer: 1750
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Kanuri

Kanuri - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kanuri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Am tarai dazana Allah [Kyk, Luister & Lewe 2 Mighty Men of GOD]

(Download  MP3 in Kanuri) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Roiye fanne [Kyk, Luister & Lewe 1 Beginning with GOD]

(Download  MP3 in Kanuri) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Royau fano Kitawu kin Tulurba [Kyk, Luister & Lewe 7 JESUS - Lord & Saviour]

(Download  MP3 in Kanuri) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Royau, Korinno [Kyk, Luister & Lewe 4 Servants of GOD]

(Download  MP3 in Kanuri) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Royyo, fanno [Kyk, Luister & Lewe 3 Victory through GOD]

(Download  MP3 in Kanuri) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe

(Download  MP3 in Kanuri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .


Woorde van Lewe (in Mobeur)

(Download  MP3 in Kanuri) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Kanuri

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kanuri, Yerwa - (The Jesus Film Project)
The Jesus Story (audiodrama) - Kanuri Yerwa - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kanuri, Central - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kanuri

Aga
Bahasa Kanuri
Baribari (offensive name used in the past)
Beriberi (offensive name used in the past)
Bornouan
Bornouans
Bornu
Central Kanuri (ISO Taalnaam)
Kanouri
Kanoury
Kanuri, Yerwa
Kole
Kolere
Sirata
Sugurti
Yerwa Kanuri
زبان کنوری
卡努裏語
卡努里語

Waar Kanuri wordt gesproken

Cameroon
Chad
Niger
Nigeria
Sudan

Dialecten verwant aan Kanuri

People Groups who speak Kanuri

Kanuri, Yerwa;

Informatie over Kanuri

Ander Inligting: A trade Language; Impenetrable & closed people.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.