Kikongo: Fioti taalnaam

Taal Naam: Kikongo: Fioti
ISO Taalnaam: Koongo [kng]
GRN Taal Nommer: 168
Language State: Verified
ROD dialectcode: 00168

Voorbeeld van Kikongo: Fioti

Kongo Koongo Kikongo Fioti - Noah.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kikongo: Fioti

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe 1

(Download  MP3 in Kikongo: Fioti) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Woorde van Lewe 2

(Download  MP3 in Kikongo: Fioti) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. .

Download Kikongo: Fioti

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Kikongo - (The Jesus Film Project)
The New Testament - Kikongo - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Kikongo: Fioti

Buende
Congo
Fioti
Kongo: West Kongo

Waar Kikongo: Fioti wordt gesproken

Congo, Democratic Republic of

Talen gerelateerd aan Kikongo: Fioti

People Groups who speak Kikongo: Fioti

Kongo; Pygmy, Bakwe;

Informatie over Kikongo: Fioti

Ander Inligting: Bible Translation.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.