Kenyah, Mahakam taalnaam

Taal Naam: Kenyah, Mahakam
ISO Taalnaam: Kenyah, Mainstream [xkl]
GRN Taal Nommer: 11842
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 11842

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Kenyah, Mahakam

Woorde van Lewe 1 Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kenyah, Mahakam (in Kenyah Group)

Andere namen voor Kenyah, Mahakam

Kehja
Kenja
Kenya
Kenyah
Kindjin
Kinjin
Mahakam Kenya

Waar Kenyah, Mahakam wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Kenyah, Mahakam

People Groups who speak Kenyah, Mahakam

Kenyah, Kayan River; Kenyah, Kelinyau; Kenyah, Mahakam; Kenyah, Upper Baram;

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.