Kenyah: Badeng taalnaam

Taal Naam: Kenyah: Badeng
ISO Taalnaam: Kenyah, Mainstream [xkl]
GRN Taal Nommer: 11829
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 11829

Voorbeeld van Kenyah: Badeng

Kenyah Group Badeng - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Kenyah: Badeng

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Kenyah: Badeng) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Download Kenyah: Badeng

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Kenyah: Badeng

Woorde van Lewe 1 Download Woorde van Lewe 1 MP3 in Kenyah: Badeng (in Kenyah Group)

Andere namen voor Kenyah: Badeng

Kayan River Bakung
Kenyah Ba'deng
Mainstream Kenyah: Badeng

Waar Kenyah: Badeng wordt gesproken

Indonesia

Dialecten verwant aan Kenyah: Badeng

People Groups who speak Kenyah: Badeng

Kenyah, Kayan River; Kenyah, Kelinyau; Kenyah, Mahakam; Kenyah, Upper Baram;

Informatie over Kenyah: Badeng

Bevolking: 2,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.