Vette Kada Irula taalnaam

Taal Naam: Vette Kada Irula
ISO Taalnaam: Irula [iru]
GRN Taal Nommer: 10949
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 10949

Voorbeeld van Vette Kada Irula

Irula Vette Kada - The Two Roads.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Vette Kada Irula

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus

(Download  MP3 in Vette Kada Irula) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. .

Meeting the Creator God

(Download  MP3 in Vette Kada Irula) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) .

Download Vette Kada Irula

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Irula - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Vette Kada Irula

Irula Pallar
Irula: Vette Kada Irula
Vettakada Irula
वेट्टे कादा इरुला

Waar Vette Kada Irula wordt gesproken

India

Dialecten verwant aan Vette Kada Irula

People Groups who speak Vette Kada Irula

Irular;

Informatie over Vette Kada Irula

Bevolking: 100,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.