Ibanag Aparri taalnaam

Taal Naam: Ibanag Aparri
ISO Taalnaam: Ibanak [ibg]
GRN Taal Nommer: 10768
Language Scope: Dialect
Language State: Verified
ROD dialectcode: 10768

Voorbeeld van Ibanag Aparri

Ibanag Aparri - Jesus Drives Out Evil Spirits.mp3

Audio opnamen beschikbaar in Ibanag Aparri

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Innan, Ginnan anna Pakkatolayan Appa [Kyk, Luister & Lewe 4 Dienaars van GOD]

(Download  MP3 in Ibanag Aparri) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Innan, Ginnan anna Pakkatolayan Tallo [Kyk, Luister & Lewe 3 Oorwinning deur GOD]

(Download  MP3 in Ibanag Aparri) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. .

Download Ibanag Aparri

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Ibanag - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Ibanag Aparri

Ibanag: North Ibanag
North Ibanag

Waar Ibanag Aparri wordt gesproken

Philippines

Dialecten verwant aan Ibanag Aparri

People Groups who speak Ibanag Aparri

Ibanag;

Informatie over Ibanag Aparri

Bevolking: 500,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Global Studio.

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.