Yongnan Zhuang taalnaam

Taal Naam: Yongnan Zhuang
ISO Taalcode: zyn
GRN Taal Nommer: 20530
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Yongnan Zhuang

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Becoming a Friend of God (in Zhuang: Nanning Fushu)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Yongnan Zhuang) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A29540).

Becoming a Friend of God (in Zhuang: Qinzhou Guitai)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Yongnan Zhuang) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A29551).

Becoming a Friend of God (in Zhuang, Southern)

(Download Becoming a Friend of God MP3 in Yongnan Zhuang) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) Previously titled 'Words of Life'. (A27821).

Goeie Nuus (in Zhuang: Nanning Fushu)

(Download Goeie Nuus MP3 in Yongnan Zhuang) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A80906).

Andere namen voor Yongnan Zhuang

邕南壮语
邕南壯語

Dialecten verwant aan Yongnan Zhuang

People Groups who speak Yongnan Zhuang

Zhuang, Yongnan;