Zapotec, Lachixio taalnaam

Taal Naam: Zapotec, Lachixio
ISO Taalcode: zpl
GRN Taal Nommer: 2977
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Zapotec, Lachixio

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Zapotec, Lachixio

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Zapotec, Lachixio) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A22771).

Woorde van Lewe (in Zapotec, Lachixio: San Miguel Mixtepec)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Zapotec, Lachixio) Onderdeel uit Goed Nieuws, afbeeldingen 12-22. (gemaakt voor een evangelisatieteam in de USA) (A11671).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Zapotec, Lachixio

C22831 DIAGNOSTIC A: ZAPO B: Otros 44a-51(2004) Download DIAGNOSTIC A: ZAPO B: Otros 44a-51(2004) MP3 in Zapotec, Lachixio (in Español [Spanish: Mexico])

A38330 Zapotec Diagnostic Download Zapotec Diagnostic MP3 in Zapotec, Lachixio (in Español [Spanish: Mexico])

Audio/Video van andere bronnen

Scripture resources - Zapotec, Lachixío - (Scripture Earth)
The New Testament - Zapoteco de Lachixío - (Faith Comes By Hearing)

Andere namen voor Zapotec, Lachixio

Dialu
Eastern Sola de Vega Zapotec
Eastern Zimatlan Zapoteco
Lachixio
Lachixio-Mixtepec Zapoteco
Lachixío Zapotec (ISO Taalnaam)
Sola de Vega Este
Zapoteco de Lachixio
Zapoteco de Lachixío
Zapoteco, Eastern Zimatlan
Zapoteco: Lachixio/Mixtepec

Waar Zapotec, Lachixio wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Zapotec, Lachixio

People Groups who speak Zapotec, Lachixio

Zapoteco, Sola de Vega Este;

Informatie over Zapotec, Lachixio

Ander Inligting: Semi-literate in (Spanish); Understand Z.: S. Ped. el Alto & Mixed.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.