Zoque, Copainala taalnaam

Taal Naam: Zoque, Copainala
ISO Taalcode: zoc
GRN Taal Nommer: 68
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Zoque, Copainala

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Zoque, Copainala

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Zoque, Copainala) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (C12921).

Opnamen van andere talen die delen bevatten van Zoque, Copainala

C22850 DIAGNOSTIC A: North B: South Download DIAGNOSTIC A: North B: South MP3 in Zoque, Copainala (in Español [Spanish: Mexico])

A38332 Norte/Sur Diagnostic Download Norte/Sur Diagnostic MP3 in Zoque, Copainala (in Español [Spanish: Mexico])

Andere namen voor Zoque, Copainala

Copainala
Copainalá Zoque (ISO Taalnaam)
Ostuacan
Zoque
Zoque de Copainala
Zoque de Copainalá

Waar Zoque, Copainala wordt gesproken

Mexico

Dialecten verwant aan Zoque, Copainala

People Groups who speak Zoque, Copainala

Zoque, Copainala;

Informatie over Zoque, Copainala

Ander Inligting: Understand Some Spanish; New Testament Translation; Campesino.

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.