Axi taalnaam

Taal Naam: Axi
ISO Taalcode: yix
GRN Taal Nommer: 4983
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Axi

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Axi

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

_阿细 [Songs]

(Download Songs MP3 in Axi) Verzameling van christelijke muziek of liederen. (A63571).

Audio/Video van andere bronnen

The Jesus Story (audiodrama) - Axi - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Axi

Ahi
Axibo
Axipo
Axi Yi (ISO Taalnaam)
Mile
Yi, Southeastern: Axi
阿細
阿细

Waar Axi wordt gesproken

China

People Groups who speak Axi

Ani;

Informatie over Axi

Ander Inligting: Literate in Hanzi,Understand Yi: Sani; Roman Catholic.

Bevolkingsaantal: 100,000

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.