Lolopo taalnaam

Taal Naam: Lolopo
ISO Taalcode: ycl
GRN Taal Nommer: 23010
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Audio opnamen beschikbaar in Lolopo

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Baiyi: Hezhang)

(Download Goeie Nuus MP3 in Lolopo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64252).

Goeie Nuus (in Hua Gong Ji Yi)

(Download Goeie Nuus MP3 in Lolopo) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A64836).

A Pure Life (in Hua Gong Ji Yi)

(Download A Pure Life MP3 in Lolopo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A65082).

Woorde van Lewe (in Baiyi: Hezhang xian)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Lolopo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A31871).

Woorde van Lewe (in Yi: Gaoshan)

(Download Woorde van Lewe MP3 in Lolopo) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A29791).

Audio/Video van andere bronnen

The New Testament - ELO - (Faith Comes By Hearing)

Dialecten verwant aan Lolopo

People Groups who speak Lolopo

Enipu; Luoluopo, Central; Popei;