Hukwe taalnaam

Taal Naam: Hukwe
ISO Taalcode: xuu
GRN Taal Nommer: 1950
Language Scope: ISO Language
Language State: Verified

Voorbeeld van Hukwe

Luister Hier

Audio opnamen beschikbaar in Hukwe

Deze opnamen zijn bestemd voor evangelisatie en basisonderricht in de Bijbel. Zij hebben als doel het evangelie bekend te maken aan ongeletterde mensen of orale culturen, m.n. aan de onbereikte bevolkingsgroepen.

Goeie Nuus (in Khwe)

(Download Goeie Nuus MP3 in Hukwe) Audio-visuele Bijbellessen met 40 afbeeldingen. Deze geven een overzicht van de Schepping tot en met Christus, met onderwijs over het christelijke leven. Deze zijn bestemd voor evangelisatie en gemeentestichting. (A20200).

LLL 1 Beginning with GOD w/ AFRIKAANS sg (in Khwe)

(Download LLL 1 Beginning with GOD w/ AFRIKAANS sg MP3 in Hukwe) Boek 1 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Adam, Noach, Job, en Abraham. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. AFRIKAANS Songs (A82201).

LLL 2 Mighty Men of GOD w/ AFRIKAANS sn (in Khwe)

(Download LLL 2 Mighty Men of GOD w/ AFRIKAANS sn MP3 in Hukwe) Boek 2 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jacob, Jozef, en Mozes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. AFRIKAANS Songs (A82202).

LLL 3 Victory through GOD w/AFRIKAANS (in Khwe)

(Download LLL 3 Victory through GOD w/AFRIKAANS MP3 in Hukwe) Boek 3 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jozua, Deborah, Gideon en Simson. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. AFRIKAANS Songs (A82203).

LLL 4 Servants of GOD w/ AFRIKAANS sngs (in Khwe)

(Download LLL 4 Servants of GOD w/ AFRIKAANS sngs MP3 in Hukwe) Boek 4 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Ruth, Samuël, David, en Elia. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82204).

LLL 5 On Trial for GOD w/ AFRIKAANS sng (in Khwe)

(Download LLL 5 On Trial for GOD w/ AFRIKAANS sng MP3 in Hukwe) Boek 5 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Elisa, Daniël, Jona, Nehemia en Esther. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82207).

LLL 6 JESUS-Tcher & Healer w/AFRIKAANS (in Khwe)

(Download LLL 6 JESUS-Tcher & Healer w/AFRIKAANS MP3 in Hukwe) Boek 6 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Matthew en Mark. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82205).

LLL 7 JESUS - Lord & Saviour w/AFRIKAANS (in Khwe)

(Download LLL 7 JESUS - Lord & Saviour w/AFRIKAANS MP3 in Hukwe) Boek 7 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over Jezus uit het evangelie van Lucas en Johannes. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. AFRIKAANS Songs (A82206).

LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT (in Khwe)

(Download LLL 8 Acts of the HOLY SPIRIT MP3 in Hukwe) Boek 8 uit een serie van audio-visuele Bijbelverhalen over de vroege gemeente en Paulus. Dit is bestemd voor evangelisatie, gemeentestichting en systematisch Bijbelonderricht. (A82208).

Woorde van Lewe w/ BUKA, XANI, AFRIKAANS (in Khwe)

(Download Woorde van Lewe w/ BUKA, XANI, AFRIKAANS MP3 in Hukwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A20230).

Woorde van Lewe

(Download Woorde van Lewe MP3 in Hukwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A12090).

Woorde van Lewe w/ XANI & TSWANA (in Buka [Kwe: Buka])

(Download Woorde van Lewe w/ XANI & TSWANA MP3 in Hukwe) Korte Bijbelverhalen in audio en evangelisatieboodschappen . Zo mogelijk met bijpassende liederen en muziek. Deze geven een uitleg van het Verlossingsplan en eenvoudig Bijbelonderricht. (A15960).

Audio/Video van andere bronnen

Jesus Film Project films - Xun - (The Jesus Film Project)

Andere namen voor Hukwe

Black Bushman
Ghukwe
Glanda-Khwe
Kwengo
Kxoe (ISO Taalnaam)
Mbarakwena
Mbara Kwengo
Schekere
Water Bushman
Xukhwe
Xun
Zama

Waar Hukwe wordt gesproken

Angola
Namibia

Dialecten verwant aan Hukwe

People Groups who speak Hukwe

Kxoe, Khwe, Xun;

Informatie over Hukwe

Ander Inligting: Some Christian.

Bevolkingsaantal: 790

Werk samen met GRN aan deze taal

Ben jij gepassioneerd over Jezus en de verkondiging van het evangelie aan hen die dit nog nooit gehoord hebben in hun moedertaal? Spreekt u deze taal als uw moedertaal of kent u iemand die dit doet? Misschien wilt u ons helpen met het vinden of verstrekken van informatie over deze taal, of kunt u ons helpen met de vertaling of het maken van nieuwe opnamen? Of wilt u opnamen sponsoren in deze of een andere taal? Zo ja, a.u.b. Neem contact op met de GRN Talen Hotline

GRN is een non-profit organisatie, en betaalt dus niet voor vertaalwerk of aan taalhelpers. Alle assistentie wordt vrijwillig gegeven.

GRN biedt gelovigen de mogelijkheid om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de evangelisatie onder onbereikte bevolkingsgroepen m.b.v. Bijbelverhalen, christelijke boodschappen, liederen en muziek. Het is mogelijk om zendingsorganisaties of kerkelijke gemeenten te ondersteunen door sponsoring of het verspreiden van materialen. We hebben ook interessante mogelijkheden om betrokken te worden bij het zendingswerk op afstand, waar u zich ook bevindt in de wereld. Als u regelmatig een christelijke gemeente bezoekt, en gelooft in de Bijbel, dan kunt u een rol spelen in de zending en er getuige van zijn dat onbereikte bevolkingsgroepen het Goede Nieuws van Jezus Christus horen. Neem contact op met uw lokale GRN kantoor.